veenhuijsen.eu

disclaimer

privacy en cookies

Op deze site worden enkel functionele cookies gebruikt voor het bijhouden van webstatistieken. Voor zover persoonlijke informatie wordt ingevuld op webformulieren, wordt deze maximaal een half jaar bewaard. Deze informatie wordt uitdrukkelijk niet gedeeld met derden, maar wordt alleen gebruikt voor het beantwoorden van de gestelde vragen.

geen onderdeel van Centric of IBM

Deze site is geen onderdeel van - en op geen enkele wijze verbonden met - Centric of IBM. De hier getoonde informatie is puur informatief/educatief. Voor ondersteuning van Centric, neem contact op met je consultant of ga naar de ondersteuningspagina. Voor ondersteuning van IBM, zie hun Support pagina.

sql scripts

Het uitvoeren van een SQL-script blijft te allen tijde voor eigen risico. Zorg ervoor dat je weet en begrijpt wat een SQL-script gaat doen vóórdat je deze uitvoert. Een script wat niet precies doet wat je ervan verwacht kan desastreus zijn voor je systeem. Test alle handelingen voordat je deze in productie uitvoert. Zorg voor een goede procedurebeschrijving zodat anderen ook weten welke stappen wanneer gezet moeten worden en waarom.

De hierbij beschreven scripts zijn toegespitst en getest op de situatie in de gemeente Zevenaar. Voor een juiste verwerking bij een andere gemeente zullen de scripts moeten worden aangepast aan de situatie aldaar. Hierdoor kan geen garantie worden gegeven dat ditzelfde script ook elders correct werkt.

copyright

copyright © 2015 - Pieter Veenhuijsen